Medicina de família

L’equip de metges de família que us atendrem al centre ens ocuparem de la vostra salut i la de la vostra família oferint-vos una atenció integral, eficient i amb la major qualitat científica i tècnica.

Els metges de família estem preparats per diagnosticar, tractar i fer el seguiment de la majoria dels problemes de salut que us faran consultar-nos i, en els casos que sigui necessari, us orientarem o us posarem en contacte amb els especialistes que calgui a fi de resoldre’ls. Cada metge de família tenim assignada una part de la població, que comprèn els individus majors de 15 anys de la nostra comunitat.

Al CAP Guineueta disposeu dels següents tipus de consultes:

Consulta al centre:
És la consulta que es realitza al centre i que va dirigida a totes les persones que es poden desplaçar fora del seu domicili.

Consulta a domicili:
És la consulta que es realitza al domicili en el cas que el pacient no pugui per motius de salut desplaçar-se al CAP.

Existeixen 3 tipus de visita amb el metge de família:

Visita amb cita prèvia:
El pacient demana dia i hora amb antelació per ser atès al centre. Aquest tipus de visita és la més desitjable i la que s’ha d’intentar realitzar sempre que sigui possible, ja que permet oferir-vos la millor atenció i poder organitzar les consultes de forma que el temps d’espera sigui el més equilibrat possible. A més, permet fer el seguiment del procés per part del vostre metge de família.

Visita sense cita:
El pacient necessita ser visitat en el mateix dia per un problema clínic i no hi ha hores disponibles de cita prèvia amb el seu metge de capçalera. Aquest tipus de visita genera problemes d’organització i obliga a disminuir, en alguns casos, el temps d’atenció, motiu pel qual només permet atendre el motiu puntual del problema de salut, i si precisa estendre la baixa o bé donar l’alta de la incapacitat transitòria.

Visita urgent:  
El pacient presenta una simptomatologia clínica que l’obliga a rebre atenció mèdica immediata.