Professionals de l’EAP Guineueta a la Jornada d’Administratius de l’ICS

Francisco José Martos (Personal GiS)

El 8 de novembre es va celebrar a Girona la 11ₐ Jornada d’Administratius Sanitaris de l’Institut Català de la Salut (ICS), on es van reunir més de mil professionals administratius.

Cada any es celebra aquesta Jornada a diferents localitats de la geografía catalana.

És un punt de reunió dels treballadors d’Atenció a la Ciutadania, que treballem als centres d’Atenció Primària, hospitals i serveis centrals de l’ICS i aprofitem per intercanviar opinions, presentar posters i comunicacions orals de les diferents tasques i propostes que realitzem per millorar la nostra feina.

Sota el lema “AFEGIM VALOR”, els temes de treball d’aquesta 11a Jornada han sigut:

  • Facilitem l’accés als serveis
  • Garantim la intimitat i la confidencialitat
  • Comptem amb la ciutadania

 

Aquest any, de l’equip d’Atenció Primària Guineueta hem anat quatre professionals administratius a aquesta Jornada i hem presentat tres posters:

  • Comptem amb tu.  Expliquem la feina que fem per contestar i gestionar les reclamacions, suggeriments, queixes i agraïments de la ciutadania.
  • Donar documentació a l’usuari: sobres si o no?. Expliquem la tasca realitzada per millorar el circuit d’entrega de documentació a l’usuari des del taulell, sense necessitat de passar per la consulta del facultatiu.
  • Blog Guineueta: informar també de temes administratius. Aquest poster tracta precisament d’aquest blog. Des de fa més d’un any, els professionals administratius que estem al grup que escriu en aquesta pàgina web vam veure la necessitat d’escriure més articles de caire administratiu, ja que ens vam adonar que al ciutadà del nostre CAP  li interessen entrades que parlin sobre aquests temes.

 

En general, en aquesta Jornada es van tractar molts temes, però es va fer una especial referència a la confidencialitat, a la implicació de l’administratiu en l’activitat comunitària i a la importància d’escoltar més el que diuen el nostres usuaris.

Quant a CAP Guineueta

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en CAP Guineueta, Usuaris i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Professionals de l’EAP Guineueta a la Jornada d’Administratius de l’ICS

  1. Ondia és la Silvia ??? Felicitats…. per cert si voleu al Febrer es fan la Jornada Myras Motivación y Reconocimiento de los Administrativos de la Salud a Madrid… sempre està molt interessant, podeu aportar els vostres treballs (posters, video etc..) Per cert Silvia el món de les suplències es molt itinerant… pero com diu la cançó “si tu me dices ven lo dejo todo”
    Present

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s