Comunicacions entre CAP i Pacients: Cat@salut La meva salut

L’impacte de les noves tecnologies a la nostra societat és cada vegada més evident i es fa tangible en el nostre dia a dia.
Alguns exemples d’aquest impacte els podeu trobar a les consultes dels vostres professionals d’Atenció Primària.
Abans, per exemple, quan calia fer-vos una radiografia, us donàvem la imatge del revelat i, posteriorment, us citàvem amb el professional que us havia demanat la prova per poder valorar els resultats a la consulta.
Avui en dia aquesta prova ja queda penjada al vostre historial clínic informatitzat  i el metge pot revisar-la sense necessitat d’obtenir una imatge tangible (passa el mateix amb la majoria de proves diagnòstiques com l’electrocardiograma, les tomografies computeritzades, les ressonàncies magnètiques,..).

0001

En alguns casos, els professionals sanitaris poden creure convenient resoldre la vostra visita sense ser necessària la vostra presència física a les consultes. D’altres vegades podeu ser vosaltres els qui preferiu rebre una atenció virtual per agilitzar un tràmit o una informació que ha quedat pendent en una visita prèvia.
Per tot això és convenient que les dades de contacte que heu facilitat a l’EAP siguin les correctes. D’aquesta manera podrem resoldre les vostres demandes de la forma més àgil i eficaç possible.
Així doncs, avui podem gaudir d’una gestió de la comunicació més ràpida i que assegura la confidencialitat de les nostres dades.
Per poder realitzar aquest procès disposeu de diferents eines:

Pantalla de seguretat:
Es tracta d’obtenir el  vostre consentiment per a la comunicació via correu electrònic o SMS a través del telèfon mòbil entre el centre i vosaltres a més d’oferir la possibilitat d’afegir una contrasenya a més del CIP (targeta sanitària) per a les gestions que es realitzin per internet. (sol.licituds de visites…). Per sol.licitar aquest servei només heu d’adreçar-vos al taulell del centre.
La meva salut:
Tal i com es recull a la pàgina web de CatSalut, es tracta d’un espai digital, personal i intransferible, que us permet accedir a la vostra informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics, d’una forma segura i confidencial.
Per donar-vos d’alta al servei només cal que us apropeu al nostre taulell.

Podeu ampliar aquesta informació a la web dels companys del CAR Salou, pioners en la implantació d’aquest sistema i al blog de l’àmbit de Barcelona.
Per accedir a Cat@salut la meva salut

Quant a CAP Guineueta

Centre d'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut (ICS)
Aquesta entrada s'ha publicat en CAP Guineueta, Usuaris i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s